Πρώτο Trailer Απο Το "The Good Lord Bird"

0

Το Showtime κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Good Lord Bird", την δραματική, limited σειρά που είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του James McBride. Το πρώτο trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη τηλεοπτική σειρά, με αξιόλογο cast και μια πολύ ενδιαφέρουσα και αληθινή ιστορία.

"Η ιστορία παρουσιάζεται από την οπτική του Onion, ενός νεαρού σκλάβου που γίνεται μέλος της ομάδας στρατιωτών του John Brown, του υπέρμαχου της κατάργησης της δουλείας. Στην πορεία, ο Onion θα πάρει μέρος στην έφοδο στο Οπλοστάσιο των Ηνωμένων Πολιτειών στο Harpers Ferry της West Virginia, το 1859. Ένα γεγονός που προκάλεσε την έναρξη του Αμερικανικού Εμφυλίου."

Πρώτο Trailer Απο Το "The Good Lord Bird"

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο Mark Richard ("Hell on Wheels"), μαζί με τον ηθοποιό Ethan Hawke ("Training Day"), που εκτελεί και χρέη παραγωγού. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Ethan Hawke, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Daveed Diggs ("Hamilton"), David Morse ("The Green Mile"), Wyatt Russell ("Overlord"), Ellar Coltrane ("Boyhood"), Beau Knapp ("Shots Fired"), Nick Eversman ("Wild"), Hubert Point-Du Jour ("Madam Secretary"), McKinley Belcher III ("Ozark"), Mo Brings Plenty ("Yellowstone") και Joshua Caleb Johnson-Lionel.

Το "The Good Lord Bird" που αποτελείται από επτά επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου, μέσα απο το Showtime.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Good Lord Bird"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.