Πρώτο Trailer Απο Το "The Get Down" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Get Down", την νέα τηλεοπτική σειρά της συνδρομητικής υπηρεσίας, που καταγράφει την μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης της δεκαετίας του 70'.

"Η σειρά εστιάζει στην Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 70', μια πόλη καταρρακωμένη, βίαιη και κοντά στο στάδιο του θανάτου. Μια ομάδα εφήβων απο το Νότιο Bronx, χωρίς υπόληψη και χωρίς στέγη, οπλισμένοι μόνο με λεκτικά παιχνίδια, αυτοσχέδιες χορευτικές κινήσεις, μαρκαδόρους και δοχεία σπρέι. Απο τις γειτονιές του Bronx στην καλλιτεχνική σκηνή του SoHo, απο το CBGB στο Studio 54 και ακόμη και τους γυάλινους πύργους του νεόκτιστου Διεθνές Κέντρου Εμπορίου, το 'The Get Down' είναι μια μυθική ιστορία του πως η Νέα Υόρκη στα πρόθυρα της χρεοκοπίας γέννησε το hip-hop, την punk και την disco, αφηγούμενη μέσα απο τις ζωές και την μουσική των παιδιών του Νοτίου Bronx, που άλλαξαν την πόλη και τον κόσμο... για πάντα."

Πρώτο Trailer Απο Το "The Get Down" Του Netflix

Δημιουργός της σειράς είναι ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann ("The Great Gatsby"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Lana Cho ("Arrow") και Jacqui Rivera.

Πρωταγωνιστούν οι Shameik Moore, Giancarlo Esposito, Herizen Guardiola, Skylan Brooks, Tremaine Browne, Jr., Justice Smith, Yahya Abdul-Mateen II, Jaden Smith, Jimmy Smits.

Το "The Get Down" που φαίνεται να διαθέτει κάποια κοινά στοιχεία με το "Vinyl" του HBO, θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 απο το Netflix.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.