Πρώτο Trailer Απο Το "The Fugitive"

0

Το Quibi, η νέα υπηρεσία streaming για κινητά (ναι καλά ακούσατε), κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "The Fugitive", την νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του 60' και την κινηματογραφική ταινία του 1993, που είχε στην θέση των πρωταγωνιστών τους Harrison Ford και Tommy Lee Jones. Το πρώτο teaser φανερώνει μια σειρά με το ίδιο concept της κινηματογραφικής ταινίας, με την διαφορά ότι ο καταζητούμενος κατηγορείται για τρομοκρατική επίθεση και όχι για τον φόνο της γυναίκας του.

"Όταν μια βόμβα εκρήγνυται σε ενα τρένο του μετρό του Los Angeles, ο επιβάτης Mike Ferro (Holbrook) θέλει απλά να βεβαιωθεί πως η σύζυγος του Allison και η 10χρόνη κόρη του Pearl είναι ασφαλείς. Όμως τα λανθασμένα αποδεικτικά στοιχεία και η δημοσιογραφία των social media, δημιουργούν μια λανθασμένη εικόνα. Όλος ο κόσμος νομίζει πως ο Mike ήταν ο υπεύθυνος για αυτή την αποτρόπαια ενέργεια. Λανθασμένα και πολύ δημόσια στοχοποιημένος, ο Mike θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητα του, ξεσκεπάζοντας τον αληθινό δράστη, πρίν τον συλλάβει ο θρυλικός αστυνομικός (Sutherland) που έχει αναλάβει την υπόθεση."

Πρώτο Trailer Απο Το "The Fugitive"

Το σενάριο έχει γράψει ο Nick Santora ("Breakout Kings", "Prison Break"), ενώ στη σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων βρίσκεται ο Stephen Hopkins ("24", "Blown Away"). Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Kiefer Sutherland ("24") και Boyd Holbrook ("Narcos"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Daniel David Stewart, Andy Buckley, Malcolm Goodwin, David Salsa, Rosalie McIntire, Tristan Cunningham, Erika Elyse, Mel Fair.

Τι είναι όμως το Quibi? Το Quibi αποτελεί μια νέα υπηρεσία streaming, που παράγει περιεχόμενο για tablets και κινητά, με σειρές που εξελίσσονται πολύ γρήγορα και επεισόδια που κυμαίνονται σε διάρκεια απο 4 εως 10 λεπτά. Ενα φορμάτ που θα ακολουθήσει και το "The Fugitive", που σε πρώτη φάση φαντάζει ενδιαφέρον, καθώς εκτός απο το αξιόλογο πρωταγωνιστικό δίδυμο διαθέτει και πολύ σύντομη διάρκεια, κάτι που σημαίνει οτι η σειρά θα είναι πλούσια σε δράση.

To "The Fugitive" που αποτελείται απο 14 επεισόδια, θα διατεθεί μέσα στον Απρίλιο, απο το Quibi.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.