Πρώτο Trailer Από Το "The Falcon & The Winter Soldier"

0

Η Marvel Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Falcon & The Winter Soldier", την νέα τηλεοπτική σειρά από το σύμπαν της Marvel. Το trailer φανερώνει μια σειρά με πολύ υψηλό επίπεδο παραγωγής, που αν συνδυαστεί με μια ενδιαφέρουσα ιστορία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι ενδιαφέρον.

"Ύστερα από τα γεγονότα του Avengers: Endgame, ο Sam Wilson/Falcon (Anthony Mackie) και ο Bucky Barnes/Winter Soldier (Sebastian Stan), ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια παγκόσμια περιπέτεια, που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις τους και την υπομονή τους."

Δημιουργός και showrunner της σειράς είναι ο Malcolm Spellman ("Empire", "Our Family Wedding"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Kevin Feige, Kari Skogland και Zoie Nagelhout. Στη σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων βρίσκεται η Kari Skogland ("The Handmaid's Tale", "The Borgias").

Στους ρόλους των Falcon και Winter Soldier, βρίσκονται οι Anthony Mackie και Sebastian Stan, αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Daniel Brühl, Emily VanCamp, Wyatt Russell, Desmond Chiam, John Gettier, Miki Ishikawa, Adepero Oduye, Shane Berengue.

Η πρώτη σεζόν του "The Falcon & The Winter Soldier" που αποτελείται από έξι επεισόδια (έχει ήδη ανανεωθεί και για δεύτερη σεζόν), θα διατεθεί μέσα από το Disney+ στις 19 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.