Πρώτο Trailer Απο Το "The Expanse"

0

Το δίκτυο SyFy κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Expanse", την νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στην best-selling σειρά βιβλίων των Daniel Abraham & Ty Franck, που υπογράφουν τα έργα τους με το ψευδώνυμο James S.A. Corey.

"Διακόσια χρόνια στο μέλλον, το "The Expanse" ακολουθεί την υπόθεση μιας αγνοούμενης γυναίκας, που θα φέρει κοντά ένα σκληροτράχηλο detective και τον καπετάνιο ενός κακόφημου σκάφους. Οι δυο τους θα διασχίσουν μαζί τον γαλαξία με σκοπό να αποκαλύψουν την μεγαλύτερη συνομωσία της ανθρώπινης ιστορίας."

the-expanse-book-series

Την μεταφορά των βιβλίων έχουν αναλάβει οι Sean Daniel ("Graceland", "The Mummy") και Jason Brown, μαζί με τους Mark Fergus και Hawk Ostby ("Children of Men", "Iron Man"), που θα γράψουν όλα τα επεισόδια της πρώτης σαιζόν.

Πρωταγωνιστούν οι Thomas Jane, Shohreh Aghdashloo, Steven Strait, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham, Florence Falvre, Paulo Costanzo, Jay Hernandez και Jonathan Banks.

Βλέποντας το trailer, παρατηρούμε για μια ακόμη φορά την φθηνή αισθητική των σειρών του Syfy, που αν και διαθέτουν (τις περισσότερες φορές) μια ενδιαφέρουσα πλοκή, η low budget υλοποίηση τους έχει σαν αποτέλεσμα αδιάφορες τηλεοπτικές παραγωγές.

Η πρώτη σαιζόν της αποκαλούμενης και ως διαστημικής όπερας, θα αποτελείται απο 10 ωριαία επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2015.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.