Πρώτο Trailer Απο Το "The Chilling Adventures of Sabrina"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Chilling Adventures of Sabrina", την νέα τηλεοπτική μεταφορά της εικονογραφήμενης νουβέλας "The Chilling Adventures of Sabrina", της Archie Comics. Αν και το πρώτο trailer είναι ιδιαίτερα σύντομο, αυτό που γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι πως η νέα μεταφορά δεν έχει καμία σχέση με την σειρά που προβλήθηκε απο το 1996 εως το 2003 στο Abc, με πρωταγωνίστρια την Melissa Joan Hart, καθώς η νέα σειρά φαντάζει πολύ πιο σκοτεινή και κάπως kinky.

"Μια σκοτεινή ιστορία ενηλικίωσης που κινείται στον τρόμο, το μεταφυσικό, την μαγεία και με τόνο που θυμίζει το "Rosemary’s Baby" και το "The Exorcist". Η νέα μεταφορά βρίσκει τη Sabrina να πασχίζει με την διπλή της φύση (μισή μάγισσα-μισή θνητή), ενώ την ίδια ώρα καλείται να αντιμετωπίσει τις σατανικές δυνάμεις που απειλούν την ίδια, την οικογένεια της και τον κόσμο της ημέρας."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Roberto Aguirre-Sacasa ("Glee", "Carrie", "Archie comics"), ο δημιουργός πίσω απο την σειρά "Riverdale" του δικτύου CW, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Lee Toland Krieger ("The Age of Adaline"). Την παραγωγή έχουν υλοποιήσει η Warner Bros. TV και η Berlanti Productions του Greg Berlanti ("Arrow", "The Flash").

Πρωταγωνιστούν οι Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Richard Coyle, Abigail Cowen, Bronson Pinchot, Gavin Leatherwood, Lachlan Watson.

Το "The Chilling Adventures of Sabrina" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 26 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.