Πρώτο Trailer Από Το "Teenage Bounty Hunters" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Teenage Bounty Hunters", την κωμική σειρά των Kathleen Jordan και Jenji Kohan. Το πρώτο trailer φανερώνει μια κωμική σειρά με χαζή πλοκή που απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά στο νεανικό κοινό.

"Επαναστατώντας ενάντια στην κουμπωμένη κοινότητα τους στον αμερικανικό Νότο, οι 16χρονες δίδυμες αδελφές Sterling και Blair Wesley, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον βετεράνο κυνηγό επικηρυγμένων Bowser Jenkins σε μια θεότρελη περιπέτεια, που θα τις εισάγει στον κόσμο των φυγάδων και των μυστικών των προαστείων. Την ίδια ώρα, τα δυο κορίτσια θα πρέπει να πλοηγηθούν και μέσα στο δράμα του λυκείου, με τους έρωτες και το σεξ."

Πρώτο Trailer Από Το "Teenage Bounty Hunters" Του Netflix

Δημιουργός της σειράς είναι η Kathleen Jordan ("American Princess"), ενώ στη θέση της παραγωγού βρίσκεται η Jenji Kohan ("Orange Is the New Black"). Πρωταγωνιστούν οι Maddie Phillips, Anjelica Bette Fellini, Kadeem Hardison, Virginia Williams, Mackenzie Astin, Shirley Rumierk, Devon Hales, Spencer House, Charity Cervantes, Eric Graise.

Το "Teenage Bounty Hunters" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 14 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.