Πρώτο Trailer Απο Το "Swamp Thing"

0

Ύστερα απο ενα πολύ σύντομο teaser που μας αποκάλυψε το καλοφτιαγμένο πλάσμα, η DC κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer απο το "Swamp Thing", την νέα τηλεοπτική σειρά της υπηρεσίας streaming DC Universe. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σκοτεινή και hardcore σειρά με ατμόσφαιρα τρόμου, που θυμίζει σε τόνο θρίλερ της δεκαετίας του 80'.

"Η ιστορία ακολουθεί την Abby Arcane, την ερευνήτρια του Κέντρου Ελέγχου Ειδκών Λοιμώξεων (CDC), η οποία επιστρέφει στη γενέτειρα της, την πόλη Houma της Louisiana, για να ερευνήσει έναν θανάσιμο ιό στους βάλτους. Σύντομα, η Abby δημιουργεί έναν απροσδόκητο δεσμό με τον επιστήμονα Alec Holland, λίγο πρίν τον χάσει τραγικά μέσα απο τα χέρια της.
Καθώς όμως πανίσχυρες δυνάμεις καταφθάνουν στην Houma, με σκοπό να εξερευνήσουν τις μυστηριώδεις ιδιότητες του βάλτου για δικό τους όφελος, η Abby θα ανακαλύψει πως ο βάλτος φυλά απόκοσμα μυστικά και πως ο έρωτας της ζωής της μπορεί να μην είναι νεκρός τελικά."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Mark Verheiden ("Battlestar Galactica", "Smallville") και Gary Dauberman ("It"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τον σκηνοθέτη James Wan ("The Conjuring", "Furious 7") και τους Michael Clear και Rob Hackett.

Πρωταγωνιστούν οι Andy Bean ("Power"), Virginia Madsen ("Sideways"), Jennifer Beals ("Flashdance"), Will Patton ("Armageddon"), Kevin Durand ("The Strain"), Crystal Reed ("Gotham"), Derek Mears, Ian Ziering, Henderson Wade.

Αν και τον τελευταίο καιρό οι πληροφορίες γύρω απο την παραγωγή της σειράς ήταν άκρως ανησυχητικές, καθώς έκαναν λόγο για πολλά προβλήματα και μείωση των επεισοδίων, τελικά η νέα σειρά του DC Universe φαίνεται να εξελίσσεται ομαλά και ύστερα απο το πρώτο καλοφτιαγμένο trailer, μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Η πρώτη σεζόν του "Swamp Thing" θα διατεθεί μέσα απο την υπηρεσία streaming DC Universe, στις 31 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.