Πρώτο Trailer Απο Το "Survive"

0

Το Quibi, η νέα υπηρεσία streaming, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Survive", την νέα δραματική σειρά που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Alex Morel.

"Η Jane, είναι μια νέα γυναίκα που επιστρέφει στο σπίτι της, ύστερα απο μια παρατεταμένη παραμονή σε ενα ψυχιατρικό ίδρυμα. Στο αεροδρόμιο θα συναντήσει τον νεαρό άνδρα Paul (Corey Hawkins) και σε λίγα λεπτά, οι δυο τους θα είναι οι μοναδικοί επιζώντες ενός φρικτού αεροπορικού δυστυχήματος."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Richard Abate και Jeremy Ungar ("Ride"), βασισμένοι στο ομώνυμο βιβλίο του Alex Morel. Στην σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων βρίσκεται ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Mark Pellington ("Arlington Road", "The Mothman Prophecies").

Πρωταγωνιστούν οι Sophie Turner ("Game of Thrones"), Corey Hawkins ("Straight Outta Compton"), Terence Maynard, Jennifer Martin, Laurel Marsden, Makgotso M, Elliott Wooster.

Ύστερα απο το "The Fugitive" και το "Most Dangerous Game", το "Survive" αποτελεί την τρίτη σειρά που παρουσιάζει το Quibi, η νέα υπηρεσία streaming που παράγει περιεχόμενο για tablets και κινητά, με σειρές που εξελίσσονται πολύ γρήγορα και επεισόδια που κυμαίνονται σε διάρκεια απο 4 εως 10 λεπτά.

Το "Survive" θα διατεθεί μέσα απο το Quibi, τον Απρίλιο.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=UmIVtF9JdCQ&feature=emb_logo

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Survive"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.