Πρώτο Trailer Απο Το "Supergirl"

0

Το CBS κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Supergirl", την νέα τηλεοπτική σειρά που εστιάζει στην ηρωίδα Kara Zor-El/Supergirl της DC Comics.

"Υστερα απο 12 χρόνια χαμηλού προφίλ και κρύβοντας τις δυνάμεις της, η Kara Zor-El αποφασίζει να αγκαλιάσει τις υπερφυσικές δυνάμεις της και να μεταμορφωθεί στην ηρωίδα που ήθελε το πεπρωμένο της.
Σε ηλικία 12 χρόνων η Kara απέδρασε απο τον καταδικασμένο πλανήτη Krypton με την βοήθεια των γονιών της, την ίδια στιγμή που έφυγε και ο Kal-El (Superman). Προστατευμένη και μεγαλωμένη απο την ανάδοχη οικογένεια των Danvers, η Kara μεγάλωσε στη σκιά της μεγάλης της ανάδοχης αδελφής Alex, και έμαθε να κρύβει τις εντυπωσιακές της δυνάμεις που μοιράζεται με τον διάσημο ξαδελφό της, έτσι ώστε να κρατήσει την ταυτότητα της μυστική. Χρόνια αργότερα και στην ηλικία των 24, η Kara αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα..."

Δημιουργοί της σειράς είναι ο Greg Berlanti και ο Andrew Kreisberg, το δίδυμο πίσω απο το "Arrow" και το "Flash", οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με την Ali Adler ("Chuck", "The New Normal").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Kara Danvers (Supergirl) θα βρεθεί η Melissa Benoist ("Whiplash", "Glee"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Mechad Brooks, Calista Flockhart, Helen Slater, Dean Cain, Laura Benanti, Faran Tahir, David Harewood και Mehcad Brooks.

Αν και το δίδυμο των Greg Berlanti και Andrew Kreisberg φαίνεται να έχει βρεί την ιδανική συνταγή για την μεταφορά των superheroes της DC Comics, με το "Arrow" αλλά και το "The Flash" να έχουν εξελιχθεί σε επιτυχημένες σειρές, το έργο τους με το "Supergirl" δεν θα είναι το ίδιο εύκολο, καθώς ο χαρακτήρας είναι πιο εξωπραγματικός.

Κρίνοντας απο το μεγάλης διάρκειας trailer (6 λεπτά!), η νέα σειρά φαντάζει υπέρμετρα ανάλαφρη ενώ κάποιες στιγμές θυμίζει τις νεανικές σειρές Beverly Hills 90210 και Gossip Girl.

To "Supergirl" θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο CBS.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.