Πρώτο Trailer Απο Το "Strange Angel"

0

Το CBS All Access κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Strange Angel", την νέα δραματική σειρά που εστιάζει στη ζωή του Jack Parsons, του συνιδρυτή του αεροναυπηγικού ερευνητικού κέντρου Jet Propulsion Laboratory [JPL].

"Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο "Strange Angel" του George Pendle και εστιάζει στην αινιγματική προσωπικότητα του πρωτοπόρου αεροναυπηγού Jack Parsons, που απεβίωσε μόλις στα 37 του χρόνια. Χαρακτηρισμένος και ως παιδί-θαύμα, ο Parsons ξεκίνησε την ενασχόληση του με την επιστήμη των πυραύλων απο την παιδική του ηλικία και λίγα χρόνια αργότερα ξεκίνησε να εργάζεται για τον Αμερικανικό Στρατό που ήταν έτοιμος να εμπλακεί στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ομως η ενασχόληση του με τις διάφορες μυστικιστικές αιρέσεις και την μαύρη μαγεία, είχε σαν αποτέλεσμα την αποπομπή του απο την JPL το 1942."

Πρώτο Trailer Απο Το "Strange Angel"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Mark Heyman ("Black Swan"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Ridley Scott και David Zucker. Στην παραγωγή της σειράς βρίσκεται η εταιρεία Scott Free του Ridley Scott, που μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει στις σειρές "The Man In The High Castle", "The Good Wife", "Taboo", "BrainDead" και "Mercy Street".

Πρώτο Trailer Απο Το "Strange Angel"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Jack Reynor ("The Man with the Iron Heart"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Rupert Friend ("Homeland", "Hitman: Agent 47"), Bella Heathcote ("The Neon Demon"), Peter Mark Kendall, Michael Gaston, Greg Wise, Keye Chen, Zack Pearlman και Rade Šerbedžija ("Taken 2", "24").

Με πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, το "Strange Angel" μπορεί να εξελιχθεί σε ένα νέο "Manhattan", την εξαιρετική σειρά του δικτύου WGN που εξελίσσεται χρονικά μερικά χρόνια νωρίτερα απο το "Strange Angel".

To "Strange Angel" θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου μέσα απο CBS All Access.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.