Πρώτο Trailer Απο Το "Stateless" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Stateless", την limited τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και που εστιάζει στην εστιάζει στην μεταναστευτική πολιτική της Αυστραλίας. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σκληρή, δραματική σειρά με επίκαιρο θέμα που εστιάζει σε ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας.

"Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η σειρά ακολουθεί μια αεροσυνοδό που προσπαθεί να ξεφύγει από μια αίρεση, έναν πρόσφυγα που ταξιδεύει με την οικογένεια του, έναν πατέρα που είναι παγιδευμένος σε μια αδιέξοδη δουλειά και έναν γραφειοκράτη που βρίσκεται στα πρόθυρα ενός εθνικού σκανδάλου. Οι ζωές όλων διαπλέκονται σε ένα κέντρο κράτησης προσφύγων."

Πρώτο Trailer Απο Το "Stateless" Του Netflix

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Tony Ayres ("Glitch"), Cate Blanchett ("Mrs. America") και Elise McCredie ("Jack Irish"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Emma Freeman ("Puberty Blues") και Jocelyn Moorhouse ("Les Norton").

Πρωταγωνιστούν οι Yvonne Strahovski, Dominic West, Asher Keddie, Jai Courtney, Fayssal Bazzi, Marta Dusseldorp και Cate Blanchett.

Το "Stateless" που αποτελείται από έξι επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 8 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.