Πρώτο Trailer Απο Το "Stargate Origins"

0

To Stargate Command, η υπηρεσία streaming της MGM, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Stargate Origins", μια νέα τηλεοπτική σειρά απο το σύμπαν του "Stargate". Η νέα σειρά εξελίσσεται πολλές δεκαετίες πρίν απο τα γεγονότα της ταινίας "Stargate" που σκηνοθέτησε ο Roland Emmerich το 1994 και εστιάζει στην κόρη του καθηγητή Paul Langford, ο οποίος ανακάλυψε την μυστηριώδη πύλη στη Γκίζα το 1928.

"Το 'Stargate Origins' εξερευνά το ταξίδι της νεαρής Catherine Langford και την προσπάθεια της να βοηθήσει στο ξεκλείδωμα των μυστικών μιας αρχαίας τεχνολογίας, που μπορεί να αλλάξει την πορεία της ανθρωπότητας."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Mark Ilvedson και Justin Michael Terry, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Mercedes Bryce Morgan.

Πρωταγωνιστούν οι Ellie Gall ("Blind"), Connor Trinneer ("Stargate: Atlantis"), Shvan Aladdin, Philip Alexander, Salome Azizi, Derek Chariton, Tonatiuh Elizarraraz, Michelle Jubilee Gonzalez, Lincoln Hoppe, Sarah Navratil.

Η τέταρτη τηλεοπτική σειρά απο το σύμπαν του "Stargate", δεν φαίνεται να διαθέτει κάτι το συναρπαστικό, καθώς ο light τόνος και το εξίσου light cast δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για αισιοδοξία.

Το "Stargate Origins" θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου μέσα απο την υπηρεσία streaming Stargate Command.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.