Πρώτο Trailer Απο Το "Spinning Out"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Spinning Out", την δραματική σειρά της Samantha Stratton. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα κλασικό sports drama που εξελίσσεται στο χώρο του καλλιτεχνικού πατινάζ.

"Όταν μια άτυχη πτώση απειλεί την καριέρα της στο επαγγελματικό πατινάζ, η Κατ Μπέικερ αρπάζει την ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρό της να φτάσει στους Ολυμπιακούς, ρισκάροντας να χάσει τα πάντα. Το "Spinning Out" ακολουθεί την Κατ καθώς εκείνη παλεύει με τους προσωπικούς της δαίμονες και έρχεται αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις τόσο εντός όσο και εκτός τερέν."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι η Samantha Stratton ("Mr. Mercedes"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Matthew Hastings ("Eureka") και Elizabeth Allen Rosenbaum ("Dead to Me").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Kaya Scodelario ("Maze Runner", "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι January Jones, Willow Shields, Evan Roderick, Sarah Wright Olsen, Johnny Weir, Will Kemp, Kaitlyn Leeb, Amanda Zhou, Mitchell Edwards και Svetlana Efremova.

Το "Spinning Out" που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το Netflix την 1η Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.