Πρώτο Trailer Από Το "Snabba Cash" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Snabba Cash" ("Easy Money"), το τηλεοπτικό reboot της κινηματογραφικής τριλογίας που ξεκίνησε το 2010 με πρωταγωνιστή τον Joel Kinnaman. Το trailer φανερώνει μια ιστορία που εξελίσσεται στη Στοκχόλμη, δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα της κινηματογραφικής τριλογίας, σε μια σειρά που φαίνεται να έχει διατηρήσει τον τόνο και το ύφος των ταινιών, αλλά σίγουρα διαθέτει χαμηλότερο προφίλ.

"Όταν η επιχειρηματίας Leya κάνει ένα start up με παράνομα χρήματα, ανακαλύπτει με επώδυνο τρόπο ότι αν στοχεύεις στην κορυφή, δεν μπορείς να κόβεις δρόμο - εκτός κι αν δεν σε νοιάζει να πληρώσεις το τίμημα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jesper Ganslandt ("Falkenberg Farewell"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Oskar Söderlund ("Greyzone"), βασισμένος στα βιβλία "Stockholm Noir" του Jens Lapidus.

Πρωταγωνιστούν οι Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri and Dada Fungula Bozela, Jozef Wojciechowicz (Z.E), Ayan Ahmed, Khalil Ghazal, Robin Nazari, Felice Jankell.

Το "Snabba Cash" που αποτελείται από έξι επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 7 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.