Πρώτο Trailer Απο Το "Shooter"

0

Το USA Network κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Shooter", την νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στην κινηματογραφική ταινία του Antoine Fuqua, που κυκλοφόρησε το 2007 με πρωταγωνιστές τους Mark Wahlberg, Michael Peña, Danny Glover, Rhona Mitra και Kate Mara.

"Ενας ελεύθερος σκοπευτής του στρατού σε αυτοεξορία, επιστρατεύεται στη δράση όταν έρχεται στην επιφάνεια ένα σενάριο που θέλει νεκρό τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Τελικά οι εμπνευστές του σεναρίου είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τον επιστράτευσαν για την αποτροπή του και ο ίδιος βρίσκεται πλέον κυνηγημένος και αποφασισμένος να αποκαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο και τον λόγο που τον παγίδευσαν."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει ο John Hlavin ("Underworld: Awakening", "The Shield"), βασισμένος στη νουβέλα "Point of Impact" του Stephen Hunter.

Ο John Hlavin εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Mark Wahlberg και Stephen Levinson.

Πρωταγωνιστούν οι Ryan Phillippe, Omar Epps, Eddie McClintock, Shantel VanSanten, David Stuart, Cynthia Addai-Robinson, Lexy Kolker, Paul Lazenby, Tembi Locke, Ryan Madden, Yaroslav Poverlo.

Το "Shooter" που αρχικά προορίζονταν για το δίκτυο TNT, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στην σαιζόν 2016-2017, στο USA Network.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.