Πρώτο Trailer Απο Το "She’s Gotta Have It"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "She’s Gotta Have It", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κινηματογραφικού φίλμ του Spike Lee, που κυκλοφόρησε το 1986.

"Η ιστορία εστιάζει στην Nola Darling, μια νεαρή και σεξουαλικά απελευθερωμένη γυναίκα, που περνά τον χρόνο της μέσα της απο μια πληθώρα ερωτικών σχέσεων και ρομάτζων."Η Nola πασχίζει να καθορίσει τον εαυτό της και να μοιράσει το χρόνο ανάμεσα στους φίλους της, την δουλειά της και τους τρείς εραστές της: το καλλιεργημένο μοντέλο Greer Childs, τον υπερπροστατευτικό τραπεζικό επενδυτή Jamie Overstreet και τον νεαρό Mars Blackmon.

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει ο ίδιος ο Spike Lee ("Malcolm X", "Inside Man", "Do the Right Thing"), ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων της πρώτης σαιζόν.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Nola Darling βρίσκεται η DeWanda Wise (Shots Fired), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Chyna Layne ("Precious"), Cleo Anthony ("Divergent"), Lyriq Bent ("The Book of Negroes"), Ilfenesh Hadeara ("Baywatch"), Margot Bingham ("Barbershop: The Next Cut"), Anthony Ramos ("Hamilton"), Sydney Morton ("Love, New York"), Joie Lee ("Do The Right Thing").

Η πρώτη σαιζόν του "She’s Gotta Have It" που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα κυκλοφορήσει μέσα απο το Netflix τον Οκτώβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.