Πρώτο Trailer Από Το "Shadow and Bone" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Shadow and Bone", τη νέα σειρά φαντασίας που είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων "Grishaverse" της Leigh Bardugo. Το trailer φανερώνει μια πολύ πλούσια παραγωγή, σε μια σειρά φαντασίας με ενδιαφέρουσα ιστορία και αρκετά διαφορετικό στυλ από τις αντίστοιχες σειρές του είδους.

"Το 'Shadow and Bone' μας βρίσκει σε έναν πολεμοδαρμένο κόσμο, όπου η ταπεινή στρατιώτης και ορφανή Alina Starkov έχει μόλις εξαπολύσει μια εξωπραγματική δύναμη, που μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για την ελευθερία της χώρας της. Με την τερατώδη απειλή του Shadow Fold να παραμονεύει, η Alina βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα σε όλα όσα γνωρίζει και την εκπαίδευση της μαζί με έναν ελίτ στρατό μαγικών στρατιωτών γνωστών και ως Grisha.
Όμως, καθώς πασχίζει να βελτιώσει την δύναμη της, ανακαλύπτει πως οι σύμμαχοι και οι εχθροί μπορούν να είναι ένα και το αυτό και πως τίποτα σε αυτόν τον πλούσιο κόσμο δεν είναι αυτό που φαίνεται. Υπάρχουν επικίνδυνες δυνάμεις εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας χαρισματικών εγκληματιών και θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από μαγεία για να επιβιώσει."

Πρώτο Trailer Από Το "Shadow and Bone" Του Netflix

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο Eric Heisserer ("Arrival", "Lights Out"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner, αλλά και παραγωγού μαζί με την συγγραφέα Leigh Bardugo και τους Lee Toland Krieger, Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen και Josh Barry.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Alina Starkov βρίσκεται η Jessie Mei Li ("All About Eve"), ο Ben Barnes ("The Punisher") υποδύεται τον Darkling/Στρατηγό Kirigan, ο Kit Young ("A Midsummer Night's Dream") βρίσκεται στο ρόλο του Jesper Fahey, η Amita Suman ("The Outpost") υποδύεται την Inej Ghafa, ο Freddy Carter ("Pennyworth") βρίσκεται στο ρόλο του Kaz Brekker, η Danielle Galligan ("Game of Thrones") υποδύεται την Nina Zenik, ο Calahan Skogman τον Matthais, ενώ ο Archie Renaux ("Gold Digger") υποδύεται τον Malyen Oretsev.

Η πρώτη σεζόν του "Shadow and Bone" που αποτελείται από οκτώ ωριαία επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 23 Απριλίου...

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.