Πρώτο Trailer Απο Το "See"

0

Το Apple Tv κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "See", την μεταποκαλυπτική σειρά φαντασίας του Steven Knight. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σειρά με όμορφη κινηματογράφηση και αξιόλογο επίπεδο παραγωγής.

"Σε ενα μακρινό μέλλον, ενας ιός έχει αποδεκατίσει την ανθρωπότητα. Αυτοί που επέζησαν, είναι πλέον τυφλοί. Η ιστορία εξελίσσεται αρκετούς αιώνες αργότερα και ακολουθεί τον Baba Voss (Jason Momoa), τον πατέρα δυο δίδυμων παιδιών που γεννιούνται με την μυθική πλέον ικανότητα της όρασης.

Πρώτο Trailer Απο Το "See"

Ο Voss θα πρέπει να προστατέψει την φυλή του απο μια πανίσχυρη, πλήν απεγνωσμένη βασίλισσα, που πιστεύει πως τα παιδιά με την όραση είναι προϊόν μαγείας και πρέπει να εξοντωθούν."

Πρώτο Trailer Απο Το "See"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Steven Knight ("Peaky Blinders", "Taboo"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Francis Lawrence ("The Hunger Games: Mockingjay")

Πρωταγωνιστούν οι Jason Momoa ("Aquaman"), Sylvia Hoeks ("Blade Runner"), Hera Hilmar ("Da Vinci's Demons"), Alfre Woodard ("Luke Cage"), Christian Camargo ("Penny Dreadful"), Nesta Cooper ("The Walking Dead"), Yadira Guevara-Prip ("Supernatural"), Christian Sloan ("Salvation").

Το "See" θα διατεθεί μέσα απο το Apple Tv την 1η Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.