Πρώτο Trailer Απο Το "Run" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Run", την κωμική σειρά της Vicky Jones. Το πρώτο trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη κωμική σειρά, με έξυπνο concept και αξιόλογους συντελεστές.

"Η Ruby Richardson εγκαταλείπει την συνηθισμένη ζωή της στα προάστια, για να επανεξετάσει το παρελθόν της με τον φίλο της στο κολέγιο, Billy Johnson. Οι δυο έκαναν μια συμφωνία πρίν απο 17 χρόνια: Αν κάποιος απο τους δυο έστελνε ενα μήνυμα με την λέξη 'RUN' (τρέξε) και ο άλλος απαντούσε με την ίδια λέξη, τότε θα τα παρατούσαν όλα και θα έδιναν ραντεβού στον σιδηροδρομικό σταθμό Grand Central, για να διασχίσουν ολόκληρη τημ Αμερική μαζί."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Vicky Jones, η οποία εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με την Phoebe Waller-Bridge ("Fleabag"), η οποία θα εμφανιστεί και σε ρόλο guest-star. Πρωταγωνιστούν οι Domnhall Gleeson ("Star Wars - The Last Jedi", "Ex Machina"), Merritt Wever ("Nurse Jackie", "Godless"), Rich Sommer ("Mad Men"), Tamara Podemski ("Coroner"), Archie Panjabi, Stephen McKinley Henderson.

Το "Run" θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου, μέσα απο το HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.