Πρώτο Trailer Απο Το Reboot Του "Amazing Stories"

0

Το Apple Tv+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Amazing Stories", το reboot της αγαπημένης ανθολογίας τρόμου-φαντασίας, που δημιούργησε ο Steven Spielberg το 1985. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σύγχρονη νέα εκδοχή της ανθολογίας, με υψηλό επίπεδο παραγωγής και αξιόλογους συντελεστές.

"Απο τους πρωτοπόρους δημιουργούς και παραγωγούς Steven Spielberg, Edward Kitsis & Adam Horowitz, αυτή η νεά εκδοχή της κλασικής ανθολογίας μεταφέρει καθημερινούς χαρακτήρες σε θαυμαστούς και φανταστικούς κόσμους."

Στη θέση των showrunners της σειράς βρίσκονται οι Eddy Kitsis ("Lost") και Adam Horowitz ("TRON: Legacy"), οι οποίοι αντικατέστησαν τον Bryan Fuller ("Dead Like Me", "Pushing Daisies", "Hannibal"), ο οποίος αποχώρησε λόγω δημιουργικών διαφορών. Οι Kitsis και Horowitz θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Steven Spielberg.

Όσον αφορά τους σκηνοθέτες, η λίστα αποτελείται απο τους Mark Mylod, Chris Long, Susana Fogel, Michael Dinner και Sylvain White.

Πρώτο Trailer Απο Το Reboot Του "Amazing Stories"

Τα πρώτα πέντε επεισόδια της σειράς θα διατεθούν στις 6 Μαρτίου, ενώ το πρώτο θα έχει τον τίτλο "The Rift". Στη σκηνοθεσία του "The Rift" βρίσκεται ο Mark Mylod ("Game of Thrones"), ενώ το cast αποτελείται απο τους Kerry Bishe ("Halt & Catch Fire"), Edward Burns ("Public Morals"), Austin Stowell, Juliana Canfield, Whitney Coleman και Trisha Mashburn.

Σύμφωνα με το Apple Tv+, μέσα στην πρώτη σεζόν θα πρωταγωνιστήσουν και οι Victoria Pedretti ("The Haunting of Hill House"), Josh Holloway ("Lost"), Dylan O’Brien ("The Maze Runner"), Sasha Alexander ("Shameless") και ο Robert Forster ("Jackie Brown").

Το reboot του "Amazing Stories" που ελπίζουμε να είναι πολύ καλύτερο απο αυτό του "Twilight Zone", θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου...

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.