Πρώτο Trailer Από Το "Raised by Wolves" Του HBO Max

0

Το HBO Max κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Raised by Wolves" την νέα τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, των Aaron Guzikowski και Ridley Scott. Το πρώτο trailer φανερώνει μια περίεργη sci-fi σειρά, με υψηλό επίπεδο παραγωγής και αλλόκοτη ατμόσφαιρα που θυμίζει κάτι από το στυλ του Alex Garland ("Ex Machina").

"Η ιστορία εστιάζει σε δυο ανδροειδή σε ρόλους πατέρα και μητέρας, που έχουν αναλάβει την αποστολή να αναθρέψουν παιδιά ανθρώπων σε ένα μυστηριώδη και παρθένο πλανήτη. Καθώς η αναπτυσσόμενη αποικία των ανθρώπων απειλείται με τον διχασμό από τις θρησκευτικές διαφορές, τα ανδροειδή θα μάθουν πως ο έλεγχος των πεποιθήσεων των ανθρώπων, αποτελεί μια επικίνδυνη και δύσκολη αποστολή."

Σεναριογράφος και showrunner της σειράς είναι ο Aaron Guzikowski ("Prisoners"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Ridley Scott ("Alien", "Gladiator"), David W. Zucker ("The Man in the High Castle"), Jordan Sheehan ("The Terror"), Adam Kolbrenner ("Prisoners") και την Robyn Meisinger.

Πρώτο Trailer Από Το "Raised by Wolves" Του HBO Max

Εκτός απο την παραγωγή, ο Ridley Scott έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία της σειράς, επιστρέφοντας στην τηλεοπτική σκηνοθεσία ύστερα απο σχεδόν πενήντα χρόνια.

Πρωταγωνιστούν οι Travis Fimmel ("Vikings"), Amanda Collin ("A Conspiracy of Faith"), Abubakar Salim ("Jamestown"), Winta McGrath ("Aloft"), Matias Varela ("Narcos"), Aasiya Shah ("Call the Midwife"), Niamh Algar ("The Virtues"), Felix Jamieson ("Game of Thrones"), Ethan Hazzard ("Damned"), Jordan Loughran ("Emerald City"), Ivy Wong ("Star Wars: Rogue One").

Το "Raised by Wolves" θα διατεθεί μέσα από το HBO Max στις 3 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Raised by Wolves" Του HBO Max

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.