Πρώτο Trailer Απο Το "Elite" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Elite", την νέα ισπανόφωνη τηλεοπτική σειρά της υπηρεσίας streaming.

"Το Λας Ενσίνας είναι το καλύτερο σχολείο για εκλεκτούς στην Ισπανία, όπου η ελίτ της χώρας στέλνει τα παιδιά της να σπουδάσουν. Είναι επίσης το σχολείο όπου μόλις έγιναν δεκτά τρία παιδιά από οικογένειες της εργατικής τάξης, μετά την κατάρρευση της ακαδημίας τους και την απόφαση του τοπικού συμβουλίου των καθηγητών να κατανείμει τους μαθητές στα σχολεία της περιοχής. Νόμιζαν ότι έκαναν την τύχη τους… αλλά μάλλον τελικά δεν ήταν και τόσο τυχεροί.
Η σύγκρουση μεταξύ εκείνων που έχουν τα πάντα και εκείνων που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, δημιουργεί έναν κατακλυσμό γεγονότων που τελικά καταλήγει σε μια δολοφονία. Ποιος είναι πίσω από το έγκλημα; Κάποιος από τους νεόφερτους, που προέρχονται από έναν άλλο κόσμο; Ή μήπως κάτι βαθύτερο κρύβεται κάτω από την επιφάνεια;"

Η σειρά σηματοδοτεί την επανένωση των πρωταγωνιστών της "Τέλειας Ληστείας" ("La casa de papel"), María Pedraza, Miguel Herrán και Jaime Lorente, οι οποίοι πρωταγωνιστούν εδώ μαζί με νέα πρόσωπα: Itzan Escamilla ("Cable Girls", "The Ministry of Time"), Miguel Bernardeau ("Ola de Crímenes"), Arón Piper ("15 Years and One Day"), Ester Expósito ("Estoy Vivo"), Mina El Hammani ("El Príncipe"), Álvaro Rico ("Velvet Collection") & Omar Ayuso (πρωτοεμφανιζόμενος στο ΕΛΙΤ). Στη σειρά συμμετέχει και η Danna Paola ("Dare to Dream"), μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς και τραγουδίστριες στο Μεξικό.

Το "Elite" είναι η δεύτερη ισπανική πρωτότυπη σειρά του Netflix. Έχει σκηνοθετηθεί από τον Ramón Salazar ("Sunday's Illness", "Three Steps Above Heaven") και τον Dani de la Orden ("El Mejor Verano de mi vida", "Party Town"), ενώ πίσω από το σενάριο βρίσκεται ο Carlos Montero ("El tiempo entre costuras", "Physical or Chemical") και ο Darío Madrona ("Génesis", "La chica de ayer" και συν-δημιουργός του πολύ επιτυχημένου "The Protected").

Η σειρά είναι παραγωγή της Zeta Audiovisual ("Ahora o Nunca", "Three Steps Above Heaven") με την πρώτη σεζόν να αποτελείται από 8 επεισόδια και να είναι ολόκληρη γυρισμένη σε ανάλυση 4Κ.

Το "Elite" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 5 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Elite" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.