Πρώτο Trailer Απο Το "Project Blue Book"

0

Το History κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Project Blue Book", την νέα δραματική σειρά που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και πιο συγκεκριμένα το φαινόμενο των UFO στις δεκαετίες του 50' και του 60'. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο δράμα με ατμόσφαιρα θρίλερ και σοβαρή προσέγγιση, στοιχεία που αφήνουν αρκετές ελπίδες για μια αξιόλογη μεταφυσική σειρά.

"Η σειρά καταγράφει τις αληθινές, άκρως απόρρητες έρευνες που διεξήγαγε η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία τις δεκαετίες του 50' και του 60' γύρω απο το φαινόμενο των UFO, γνωστές και ως 'Project Blue Book'."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο David O’Leary, ο Sean Jablonski ("Suits") εκτελεί χρέη showrunner, ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο γνωστός σκηνοθέτης Robert Zemeckis ("Back to the Future", "Contact").

Πρώτο Trailer Απο Το "Project Blue Book"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ιστορίας βρίσκεται ο Aidan Gillen ("Game of Thrones"), ο οποίος υποδύεται τον Dr. J. Allen Hynek, έναν ιδιοφυή αστροφυσικό, οικογενειάρχη και σκεπτικιστή γύρω απο την υπόθεση των UFO, που θα στρατολογηθεί στο "Project Blue Book", με καθήκοντα Επιστημονικού Συμβούλου.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Malcolm Goodwin, Michael Malarkey, Laura Mennell, Ksenia Solo, Michael Harney και Neal McDonough.

Το "Project Blue Book" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο χειμένα.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.