Πρώτο Trailer Απο Το "Picard"

0

Το CBS All Access κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "Star Trek: Picard", την νέα σειρά απο το σύμπαν του "Star Trek", που όπως υποδηλώνει ο τίτλος εστιάζει στον χαρακτήρα του Κυβερνήτη Jean-Luc Picard. Το πρώτο teaser-trailer που δεν αποκαλύπτει τίποτε γύρω απο την ιστορία της νέας σειράς, που εξελίσσεται είκοσι χρόνια μετά τα γεγονότα του "Star Trek: Nemesis", φανερώνει εναν αρκετά γερασμένο Picard, που έχει αποσυρθεί στον οικογενειακό αμπελώνα στην Γαλλία.

"Ο Patrick Stewart επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του Jean-Luc Picard, τον χαρακτήρα που υποδύθηκε για επτά σεζόν στο 'Star Trek: The Next Generation'. Η νέα σειρά ακολουθεί αυτόν τον εμβληματικό χαρακτήρα στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής του."

Στην παραγωγή της σειράς βρίσκονται οι Alex Kurtzman ("Sleepy Hollow", "Star Trek", "Star Trek: Discovery") και Akiva Goldsman ("The Da Vinci Code", "Star Trek: Discovery"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Rod Roddenberry, τον γιό του δημιουργού της original σειράς, Gene Roddenberry.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Patrick Stewart ("X-Men"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Alison Pill ("The Newsroom"), Michelle Hurd ("Blindspot"), Evan Evagora ("Fantasy Island"), Isa Briones ("Takers"), Santiago Cabrera ("Salvation") και Harry Treadaway ("Penny Dreadful").

Αν και η original σειρά (1966-1969) με τους William Shatner και Leonard Nimoy αποτελεί μια τις κορυφαίες όλων των εποχών, τόσο οι κινηματογραφικές ταινίες του J.J Abrams όσο και η τηλεοπτική σειρά "Star Trek: Discovery" που έκανε πρεμιέρα πρίν απο δυο χρόνια, δεν κατάφεραν να συλλάβουν την ουσία της κλασικής σειράς του Gene Roddenberry, κάτι που πιθανότατα δεν θα αλλάξει και με το Picard", που έχει σαν κυριότερο ατού, την παρουσία του εξαιρετικού Patrick Stewart.

Το "Star Trek: Picard" που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το CBS All Access στα τέλη του 2019.

Δείτε το teaser-trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Picard"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.