Πρώτο Trailer Από Το "Physical" Του Apple Tv Plus

0

Το Apple Tv+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Physical", την δραματική κωμωδία της Annie Weisman. Το trailer φανερώνει μια τηλεοπτική σειρά με αισθητική 80's, που εστιάζει σε μια καταπιεσμένη νοικοκυρά που βρίσκει διέξοδο μέσα από την γυμναστική.

"Η σειρά εξελίσσεται στο San Diego της δεκαετίας του 80' και ακολουθεί τη ζωή της Sheila Rubin, μιας φαινομενικά ήσυχης και συνηθισμένης νοικοκυράς. Εξωτερικά, η Sheila κάνει δουλειές με΄σα στο σπίτι, μαγειρεύει για την οικογένεια της και υποστηρίζει την υποψηφιότητα του συζύγου της για την πολιτειακή συνέλευση. Όμως, από μέσα της η Sheila πασχίζει με προσωπικούς δαίμονες και μια απειλητική εσωτερική φωνή. Τελικά θα σωθεί από την στιγμή που ανακαλύπτει το aerobic και σύντομα μετατρέπεται σε μια δημοφιλή και ψυχολογικά ασταθής δασκάλα."

Δημιουργός της σειράς είναι η Annie Weisman ("Desperate Housewives", "The Path"), η οποία εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον σκηνοθέτη Craig Gillespie ("The Finest Hours", "I, Tonya"). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Rose Byrne ("Damages", "Mrs. America"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Della Saba, Rory Scovel, Ashley Liao, Lou Taylor Pucci, Dierdre Friel, Paul Sparks.

Η πρώτη σεζόν του "Physical" που αποτελείται από δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Apple Tv+ στις 18 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.