Πρώτο Trailer Απο Το "Perry Mason" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Perry Mason", την limited τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στην ομώνυμη σειρά που προβλήθηκε στο δίκτυο CBS από το 1957 έως το 1966. Το πρώτο trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη σειρά, με υψηλό επίπεδο παραγωγής και αρκετό μυστήριο, με υπόβαθρο την Αμερική του 30'.

"Το νέο Perry Mason εξελίσσεται στο Los Angeles του 1932. Καθώς η υπόλοιπη χώρα προσπαθεί να συνέλθει από την Μεγάλη Ύφεση, η πόλη ανθίζει! Πετρέλαιο! Ολυμπιακοί Αγώνες! Κινούμενες εικόνες! Ευαγγελικό Πάθος! Και μια απαγωγή παιδιού που πήγε πολύ, μα πάρα πολύ λάθος!
Βασισμένη στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Erle Stanley Gardner, αυτή η limited σειρά ακολουθεί την ιστορία προέλευσης του πιο θρυλικού συνηγόρου υπεράσπισης της Αμερικανικής Μυθοπλασίας, του Perry Mason. Όταν η υπόθεση της δεκαετίας προσγειώνεται έξω από την πόρτα του, το ανελέητο κυνηγητό του Mason για την αλήθεια, θα αποκαλύψει μια πληγωμένη πόλη και ίσως το μονοπάτι της εξιλέωσης για τον ίδιο."

Πρώτο Trailer Απο Το "Perry Mason" Του HBO

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Ron Fitzgerald ("Weeds") και Rolin Jones ("Friday Night Lights"), οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο βασισμένοι στις νουβέλες του Erle Stanley Garner.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Perry Mason βρίσκεται ο Matthew Rhys ("The Americans"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι John Lithgow ("The Crown"), Shea Whigham ("Boardwalk Empire"), Tatiana Maslany ("Orphan Black"), Juliet Rylance, Matt Frewer, Drew Walton, Heather Shields.

Το "Perry Mason" θα διατεθεί μέσα από το HBO στις 21 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.