Πρώτο Trailer Απο Το "Penny Dreadful City of Angels"

0

Το δίκτυο Showtime κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Penny Dreadful City of Angels", μια νέα τηλεοπτική σειρά απο το σύμπαν του "Penny Dreadful", που πλέον διαθέτει νέα ιστορία, νέο σκηνικό και νέους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σειρά με υψηλό επίπεδο παραγωγής, που όμως δεν θυμίζει σε τίποτε την σαγηνευτική ατμόσφαιρα της original gothic σειράς.

"Η ιστορία ξεκινά στο Los Angeles του 1938, μια εποχή και ένα μέρος γεμάτο με κοινωνική και πολιτική ένταση. Οταν ενας φρικιαστικός φόνος συγκλονίζει την πόλη, ο ντετέκτιβ Tiago Vega (Daniel Zovatto) εισέρχεται σε μια ιστορία που αντανακλά την πλούσια ιστορία του Los Angeles, απο την κατασκευή των μεγάλων αυτοκινητόδρομων της πόλης και τις βαθιές παραδόσεις του Μεξικανικού-Αμερικανικού φολκλόρ, μέχρι τις επικίνδυνες πράξεις κατασκοπείας του Τρίτου Ράιχ και την άνοδο του ράδιο-ευαγγελισμού.
Πολύ σύντομα, ο Tiago και η οικογένεια του θα παλέψουν με πανίσχυρες δυνάμεις που απειλούν να τους διαλύσουν."

Το σενάριο της νέας σειράς έχει γράψει ο John Logan ("Hugo", "The Aviator", "Gladiator"), ο δημιουργός του "Penny Dreadful", ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Sam Mendes ("1917") και Pippa Harris ("The Hollow Crow").

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς John Logan:

"Το 'Penny Dreadful City of Angels' θα διαθέτει μια κοινωνική συναίσθηση και ιστορική επίγνωση, που επιλέξαμε να μην εξερευνήσουμε στις ιστορίες του Penny Dreadful London. Τώρα θα εμπλακούμε με συγκεκριμένα ιστορικά, πολιτικά, θρησκευτικά, κοινωνικά και φυλετικά θέματα. Το 1938, το Los Angeles αντιμετώπιζε μερικά σκληρά ερωτήματα γύρω απο το μέλλον και την ψυχή του. Οι χαρακτήρες μας θα πρέπει να κάνουν το ίδιο. Δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις. Υπάρχουν μόνο πανίσχυρες ερωτήσεις και συναρπαστικές ηθικές προκλήσεις. Όπως πάντα στον κόσμο του Penny Dreadful, δεν υπάρχουν ούτε ήρωες, ούτε κακοί σε αυτόν τον κόσμο, μόνο πρωταγωνιστές και ανταγωνιστές, πολύπλοκοι και μπερδεμένοι χαρακτήρες, που ζούν στη βάση της ηθικής επιλογής."

Πρωταγωνιστούν οι Daniel Zovatto ("Fear the Walking Dead"), Natalie Dormer ("Game of Thrones"), Kerry Bishé ("Halt and Catch Fire"), Michael Gladis ("Mad Men"), Thomas Kretschmann ("King Kong"), Dominic Sherwood ("Shadowhunters"), Adriana Barraza ("The Strain"), Rory Kinnear ("Penny Dreadful"), Nathan Lane ("The Birdcage"), Lorenza Izzo ("Once Upon A Time In Hollywood"), Adam Rodriguez ("CSI: Miami"), Ethan Peck ("Star Trek: Discovery"), Jessica Garza ("Six"), Amy Madigan ("Twice in a Lifetime"), Brent Spiner ("Star Trek: First Contact") και Lin Shaye ("Insidious").

Αν και το πρώτο trailer δεν μας ενθουσίασε, η ποιότητα της δημιουργικής ομάδας των John Logan, Sam Mendes και Pippa Harris, αφήνει κάποιες ελπίδες για κάτι αξιόλογο.

Το "Penny Dreadful City of Angels" θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=oi2h1Zfr7fs

 
Πρώτη Ματιά Στο "Penny Dreadful: City Of Angels"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.