Πρώτο Trailer Από Το "Panic" Του Amazon

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Panic", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας της Lauren Oliver. Το trailer φανερώνει μια νεανική δραματική σειρά, με έξυπνη ιστορία, που σε πρώτη φάση φαντάζει ενδιαφέρουσα.

"Κανείς δεν ξέρει ποιός εφηύρε το 'Panic' ή το πότε ξεκίνησε. Αλλά στην ξεχασμένη προαστιακή πόλη Carp του Texas, αυτό το παιχνίδι αποτελεί την μοναδική διέξοδο. Κάθε καλοκαίρι οι απόφοιτοι ρισκάρουν τη ζωή τους, καθώς διαγωνίζονται σε μια σειρά προκλήσεων που τους φέρνει αντιμέτωπους με τους χειρότερους φόβους τους, με έπαθλο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που μπορεί να αλλάξει τις ζωές τους. Όλοι μπορούν να παίξουν. Μόνο ένας θα κερδίσει. Ας ξεκινήσουν τα παιχνίδια."

Δημιουργός της σειράς είναι η Lauren Oliver ("Before I Fall", "Delirium"), η οποία υπογράφει το σενάριο βασισμένη στην δική της ομώνυμη νουβέλα.

Πρωταγωνιστούν οι Tatiana Roberts, Jordan Elsass, Olivia Welch, Mike Faist, Jessica Sula, Ray Nicholson, Cosme Flores, Leslie Ann Leal, Erin Ryan, Todd Williams.

Η πρώτη σεζόν του "Panic" που αποτελείται από δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Amazon στις 28 Μαΐου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.