Πρώτο Trailer Απο Το "Outcast"

0

Το Cinemax κυκλοφόρησε μέσα απο το Comic Con το πρώτο trailer απο το "Outcast", την μεταφορά στη μικρή οθόνη του νέου comic του Robert Kirkman ("The Walking Dead").

"Η ιστορία του Kyle Barnes, ενός ανθρώπου που έχει πληγεί απο τον δαιμονισμό απο την παιδική του ηλικία και που ξεκινά ένα ταξίδι αναζητώντας απαντήσεις. Το κακό της υπόθεσης όμως είναι, ότι οι απαντήσεις που θα βρεί ίσως οδηγούν στην αποκάλυψη, όμως δεν μπορείς να κάνεις ομελέτα αν δεν σπάσεις και μερικά αυγά."

Το σενάριο του πιλότου έχει γράψει ο Robert Kirkman, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους David Alpert, Sue Naegle, Chris Black και Sharon Tal Yguado.

Στο πρωταγωνιστικό ρόλο του Kyle Barnes βρίσκεται ο Patrick Fugit ("Gone Girl"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Philip Glenister ("Life on Mars"), Gabriel Bateman ("Stalker"), Cameron Blackwelder, Camden Flowers, Brent Gribble, Joy Loden, Zach Shirey, Farris Boyd, Pete Burris, Lacy Camp.

Μετά το "The Walking Dead" και προσεχώς το "Clone", ένα ακόμη comic του Kirkman παίρνει το δρόμο πρός την μικρή οθόνη, ένα χώρο που φαίνεται να του ταιριάζει απόλυτα.

Η πρώτη σαιζόν του "Outcast" θα αποτελείται απο 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2016.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.