Πρώτο Trailer Απο Το "October Faction" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "October Faction", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic της IDW Comics, που δημιούργησε ο Steve Niles. Το πρώτο trailer φανερώνει μια νέα σειρά φαντασίας, με σκοτεινή ατμόσφαιρα και φορμάτ που θυμίζει άλλες σειρές του είδους.

"Η σειρά ακολουθεί τους κυνηγούς τεράτων Fred και Deloris Allen, οι οποίοι ύστερα απο τον θάνατο του πατέρα του Fred, επιστρέφουν στη γενέτειρα τους, στα βόρεια της Νέας Υόρκης, μαζί με τα παιδιά τους Geoff και Viv. Καθώς η οικογένεια προσαρμόζεται στο νέο περιβάλλον, ο Fred και η Deloris καλούνται να κρύψουν την αλήθινη ταυτότητα τους και την μυστική οργάνωση που υπηρετούν, ενώ την ίδια ώρα ανακαλύπτουν πως η νέα, μικρή πόλη τους, δεν είναι και τόσο ειδυλλιακή όσο φαίνεται."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Damian Kindler ("Sleepy Hollow", "Krypton"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους James Thorpe, Steve Niles, Thomas Walden, Eric Birnberg και Steve Niles.

Πρώτο Trailer Απο Το "October Faction" Του Netflix

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Fred και Deloris, βρίσκονται οι J.C. MacKenzie ("Molly’s Game") και Tamara Taylor ("Altered Carbon") αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Aurora Burghart ("Sex Education"), Gabriel Darku ("Impulse"), Wendy Crewson ("Room"), Megan Follows ("Reign"), Stephen McHattie ("Watchmen").

Το "October Faction" που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου, μέσα απο το Netflix.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.