Πρώτο Trailer Απο Το "Normal People"

0

Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Normal People", την limited σειρά που είναι βασισμένη στο ομώνυμο best-seller της Sally Rooney. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα ρομαντικό δράμα που εξελίσσεται κατά την διάρκεια πολλών χρόνων, καταγράφοντας τα πάνω και τα κάτω μιας πολύ έντονης ερωτικής σχέσης.

"Το 'Normal People' αποτελεί μια θαυμάσια, μοντέρνα ιστορία αγάπης, που εστιάζει στο πως ενα άτομο μπορεί απροσδόκητα να αλλάξει την ζωή ενός άλλου και στο πόσο πολύπλοκη μπορεί να αποδειχθεί η οικειότητα.
Η ιστορία ακολουθεί την Marianne και τον Connell μέσα σε ενα διάστημα πολλών χρόνων, καθώς ξεκινούν και σταματούν ενα ρομάτζο που ξεκινά απο το σχολείο και συνεχίζεται μέσα απο το κολέγιο. Ενα ρομάτζο που δοκιμάζει την σχέση τους, καθώς εξερευνούν διαδορετικές εκδοχές του εαυτού τους."

Trailer Απο Το "Normal People"

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Alice Birch, Mark O’Rowe και η συγγραφέας του βιβλίου Sally Rooney, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Lenny Abrahamson ("Room") και Hettie McDonald ("Fortitude").

Πρωταγωνιστούν οι Daisy Edgar-Jones, Paul Mescal, Eliot Salt, Desmond Eastwood, India Mullen, Killian Filan, Niamh Lynch, Leah McNamara.

Το "Normal People" θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη, μέσα απο το Hulu.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.