Πρώτο Trailer Από Το "No Man’s Land" Του Hulu

0

Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "No Man’s Land", την δραματική σειρά που εξελίσσεται στην Συρία του εμφυλίου πολέμου. Το trailer παρουσιάζει μια καλογυρισμένη δραματική σειρά, που ρίχνει φως στα τραγικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στις εμπόλεμες ζώνες της Συρίας.

"Η σειρά εισέρχεται στα βάθη του εμφυλίου πολέμου στη Συρία, μέσα από τα μάτια του Antoine, ενός νεαρού Γάλλου που αναζητά την αποξενωμένη αδελφή του, που πλέον θεωρείται νεκρή. Καθώς προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο κομμάτι, κομμάτι, ο Antoine τελικά ενώνει τις δυνάμεις του με τις Κούρδισες μαχήτριες, τις ατρόμητες γυναίκες και χειρότερο εφιάλτη του ISIS και ταξιδεύει μαζί τους στα εδάφη που έχουν καταλάβει οι δυνάμεις των τρομοκρατών.
Το ταξίδι του Antoine θα τον φέρει στο ίδιο μονοπάτι με τυχοδιώκτες και αναρχικούς, κατασκόπους και αθώα θύματα, σε μια μοναδική ματιά των τραγικών γεγονότων στην Συρία και τον τρόπο που αυτά επηρεάζουν ολόκληρο τον κόσμο."

Πρώτο Trailer Από Το "No Man’s Land" Του Hulu

Δημιουργοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι οι Amit Cohen ("Allegiance"), Ron Leshem ("Euphoria"), Eitan Mansuri και Maria Feldman ("Kfulim"), ενώ στην σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων βρίσκεται ο Oded Ruskin ("Absentia").

Πρωταγωνιστουν οι Félix Moati, James Purefoy, Mélanie Thierry, James Krishna Floyd, Jo Ben Ayed, Julia Faure, Dean Ridge, Souheila Yacoub, Enja Saethren, Simon Harrison, Kenza Mouahidi.

Το "No Man’s Land", που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Hulu στις 18 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "No Man’s Land" Του Hulu

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.