Πρώτο Trailer Απο Το "Nightflyers"

0

Το δίκτυο Syfy κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Nightflyers", την νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στην ομώνυμη sci-fi νουβέλα του George R.R. Martin ("Game of Thrones") και την κινηματογραφική ταινία του 1987. Το πρώτο trailer που λειτουργεί περισσότερο σαν παρουσίαση, φιλοξενεί πλάνα απο την σειρά και δηλώσεις των συντελεστών, που κάνουν λόγο για μια επικής κλίμακας παραγωγή.

"Η ιστορία εξελίσσεται στο μέλλον, την παραμονή της καταστροφής της Γής. Με την ελπίδα ότι θα έρθουν σε επαφή με εξωγήινη ζωή, οκτώ πρωτοπόροι επιστήμονες και ένας ισχυρός τηλεπαθητικός, ξεκινούν ένα ταξίδι στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος με το Nightflyer, ένα σκάφος με ολιγομελές πλήρωμα και εναν μοναχικό κυβερνήτη. Οταν όμως τρομακτικά και βίαια γεγονότα λαμβάνουν χώρα, αρχίζουν να αμφισβητούν ο ένας τον άλλον και η επιβίωση σε αυτό το ταξίδι αποδεικνύεται πολύ δυσκολότερη απ'οτι νόμιζαν."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο Jeff Buhler ("Jacob’s Ladder", "ABCs of Death 2"), στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Daniel Cerone ("Dexter", "The Blacklist"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Gene Klein, David Barti, Doug Liman και ο σεναριογράφος της ταινίας του 1987, Robert Jaffe.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Gretchen Mol ("Boardwalk Empire"), Eoin Macken ("The Night Shift"), David Ajala ("Fast & Furious 6"), Angus Sampson ("Fargo"), Sam Strike ("EastEnders"), Jodie Turner-Smith ("The Last Ship"), Brían F. O’Byrne ("Million Dollar Baby") και Maya Eshet ("Teen Wolf").

Το "Nightflyers" έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά απο φιλόδοξα projects που ετοιμάζει το Syfy, σε μια προσπάθεια να ανεβάσει το πρεστίζ του και προσελκύσει νέους συνδρομητές.

Η πρώτη σαιζόν του "Nightflyers" θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο Syfy.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.