Πρώτο Trailer Απο Το "Mrs. America" Του FX

0

Το δίκτυο FX κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Mrs. America", την νέα limited τηλεοπτική σειρά της Dahvi Waller. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σειρά με υψηλό προφίλ, πλούσιο cast και μια σοβαρή ιστορία.

"Το 'Mrs. America' αφηγείται την ιστορία του κινήματος της επικύρωσης της Τροπολογίας των Ίσων Δικαιώματων [Equal Rights Amendment (ERA)] και την απροσδόκητη αντίδραση μιας συντηρητικής γυναίκας με το όνομα Phyllis Schlafly (Cate Blanchett). Μέσα απο τα μάτια των γυναικών εκείνης της εποχής, όπως η Schlafly αλλά και των δεύτερο κύμα φεμινιστριών όπως οι Gloria Steinem, Betty Friedan, Shirley Chisholm, Bella Abzug και Jill Ruckelshaus, η σειρά εξερευνά το πως οι σκληρότερες μάχες των πολιτισμικών πολέμων της δεκαετίας του 70', βοήθησαν την άνοδο της Ηθικής Πλειοψηφίας και άλλαξαν για πάντα το πολιτικό σκηνικό."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Dahvi Waller ("Mad Men", "Halt and Catch Fire"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη showrunner, αλλά και παραγωγού μαζί με τις Stacey Sher, Coco Francini και την Cate Blanchett.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ακτιβίστριας Phyllis Schlafly, βρίσκεται η Cate Blanchett, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Rose Byrne, Elizabeth Banks, Margo Martindale, Tracey Ullmann, James Marsden, John Slattery, και Sarah Paulson.

Η σειρά που αποτελείται απο εννέα επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.