Πρώτο Trailer Απο Το "MotherFatherSon"

0

Το BBC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "MotherFatherSon", μια νέα δραματική σειρά που σημαδοτεί την επιστροφή του Richard Gere στην τηλεόραση, ύστερα απο 43 χρόνια και την εμφάνιση του στην τηλεοπτική σειρά "Kojak" με τον Telly Savalas. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σειρά που θυμίζει σε πλοκή το "Succession" του HBO, εστιάζοντας και αυτή σε μια πανίσχυρη οικογένεια των media.

"Ο Max (Richard Gere), είναι ενας χαρισματικός και αυτοδημιούργητος Αμερικανός επιχειρηματίας, με Μ.Μ.Ε στο Λονδίνο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Kathryn (Helen McCrory), είναι μια Βρετανίδα κληρονόμος, η οποία έχει απομακρυνθεί απο τον Max, ύστερα απο την διάλυση του γάμου τους μερικά χρόνια πρίν. Ο 30χρονος γιός τους Caden (Billy Howle), διευθύνει την βρετανική εφημερίδα του πατέρα του και φιλοδοξεί να ακολουθήσει τα χνάρια του και να εξελιχθεί σε εναν απο τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου. Όταν όμως το αυτοκαταστροφικό lifestyle του Caden βγαίνει εκτός ελέγχου, οι καταστροφικές συνέπειες απειλούν το μέλλον της οικογένειας, της αυτοκρατορίας τους και μια χώρα που φαίνεται να αλλάζει σελίδα...."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Tom Rob Smith ("American Crime Story"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι James Kent ("Testament of Youth") και Charles Sturridge ("Da Vinci's Demons").

Πρωταγωνιστούν οι Richard Gere ("The Mothman Prophecies"), Helen McCrory ("Penny Dreadful"), Ciarán Hinds ("The Terror"), Billy Howle ("Dunkirk"), Elena Anaya ("The Skin I Live In"), Sinéad Cusack, Danny Sapani, Joseph Mawle και Sarah Lancashire.

Το "MotherFatherSon" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019, στο BBC Two.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.