Πρώτο Trailer Απο Το "Most Dangerous Game"

0

Το Quibi, η νέα υπηρεσία streaming, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Most Dangerous Game", την νέα τηλεοπτική σειρά του Nick Santora. Το πρώτο teaser εμφανίζει τον Christoph Waltz σε εναν ακόμη "σατανικό" ρόλο, καθώς εκμεταλλεύεται την ανάγκη ενός καθημερινού ανθρώπου, που θα μπλέξει σε ενα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι.

"Απελπισμένος στην προσπάθεια του να φροντίσει την έγκυο γυναίκα του, πρίν αυτός πεθάνει απο μια ανίατη ασθένεια, ο Dodge Maynard (Hemsworth) δέχεται μια προσφορά να συμμετάσχει σε ενα θανάσιμο παιχνίδι, που σύντομα θα διαπιστώσει πως δεν θα είναι ο κυνηγός, αλλά η λεία. Αυτό το θρίλερ-δράσης εξερευνά το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος για να προστέψει την ζωή του και την οικογένεια του."

Πρώτο Trailer Απο Το "Most Dangerous Game"

Το σενάριο έχει γράψει ο Nick Santora ("The Fugitive", "Prison Break"), ενώ στη σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων βρίσκεται ο Phil Abraham ("Mad Men", "Daredevil"). Πρωταγωνιστούν οι Christoph Waltz, Liam Hemsworth, Carolina Bartczak, Natasha Liu Bordizzo, Billy Burke, Al Sapienza, Chris Webster, Jeremy Crawford.

Η νέα σειρά της υπηρεσίας streaming Quibi, που παράγει περιεχόμενο για tablets και κινητά, με σειρές που εξελίσσονται πολύ γρήγορα και επεισόδια που κυμαίνονται σε διάρκεια απο 4 εως 10 λεπτά, διαθέτει το ίδιο φορμάτ με αυτό της σειράς "The Fugitive", που παρουσιάσαμε πρίν απο μερικές μέρες, με 12 επεισόδια πολύ σύντομης διάρκειας.

Το "Most Dangerous Game" θα διατεθεί μέσα απο το Quibi, τον Απρίλιο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.