Πρώτο Trailer Από Το "Midnight Mass" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Midnight Mass", την νέα τηλεοπτική σειρά τρόμου του Mike Flanagan. Το πρώτο teaser είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, καθώς φανερώνει μια σειρά τρόμου με hardcore τόνο και σαγηνευτική ατμόσφαιρα.

"Η ιστορία ακολουθεί μια μικρή, απομονωμένη νησιωτική κοινότητα που θα δει το ήδη τεταμένο κλίμα της να επιβαρύνεται από την άφιξη ενός ατιμασμένου νεαρού άνδρα (Zach Gilford) και ενός χαρισματικού ιερέα (Hamish Linklater). Όταν η παρουσία του ιερέα Paul στο Crockett Island θα συμπέσει με ανεξήγητα και φαινομενικά θαυματουργά γεγονότα, ένας ανανεωμένος θρησκευτικός ζήλος θα καταλάβει την κοινότητα. Όμως, μήπως αυτά τα θαύματα έρχονται με ένα τίμημα?"

Πρώτο Trailer Από Το "Midnight Mass" Του Netflix

Δημιουργός της σειράς είναι ο Mike Flanagan ("Doctor Sleep", "The Haunting of Hill House"), ο οποίος υπογράφει το σενάριο αλλά και την σκηνοθεσία. Πρωταγωνιστούν οι Zach Gilford, Hamish Linklater, Kate Siegel, Henry Thomas, Matt Biedel, Rahul Kohli, Kristin Lehman, Alex Essoe, Annabeth Gish, Rahul Abburi, Crystal Balint, Annarah Cymone, Robert Longstreet, Igby Rigney, Michael Trucco..

Πρώτο Trailer Από Το "Midnight Mass" Του Netflix

Το "Midnight Mass" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.