Πρώτο Trailer Απο Το "Messiah" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Messiah", την νέα τηλεοπτική σειρά μυστηρίου του Michael Petroni. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σειρά με έξυπνο concept, καθώς θέτει το ερώτημα του τι θα γινόταν αν στην σημερινή εποχή των social media εμφανίζονταν ενας άνθρωπος με θεϊκά χαρακτηριστικά και πράξεις.

"Όταν η πράκτορας της CIA Eva Geller (Michelle Monaghan) αποκαλύπτει πληροφορίες γύρω απο εναν άνδρα (Mehdi Dehbi), που προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον μέσα απο πράξεις δημόσιας αναταραχής, ξεκινά μια έρευνα γύρω απο την προέλευση του. Καθώς ο άνδρας συνεχίζει να προσελκύει ακόλουθους που ισχυρίζονται πως κάνει θαύματα, τα μέσα όλου του κόσμου υποκύπτουν σε αυτή τη χαρισματική φιγούρα. Η Geller θα πρέπει να τρέξει, για να αποκαλύψει το μυστήριο και το εαν είναι μια θεϊκή οντότητα ή ένας απατεώνας με την ικανότητα να διαταράξει την γεωπολιτική τάξη του κόσμου. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, πολλαπλές οπτικές συνδέονται, συμπεριλαμβανομένων αυτών ενός αξιωματούχου των Ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών, ενός ιερέα του Texas και της κόρης του, ενός Παλεστίνιου πρόσφυγα και της δημοσιογράφου που καλύπτει την ιστορία."

Πρώτο Trailer Απο Το "Messiah" Του Netflix

Πρωταγωνιστούν οι Michelle Monaghan, Mehdi Dehbi, Tomer Sisley, John Ortiz, Stefania LaVie Owen, Sayyid El Alami, Jane Adams, Melinda Page Hamilton, Wil Traval, Fares Landoulsi, Dermot Mulroney και Beau Bridges.

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Michael Petroni ("The Book Thief"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι James McTeigue ("V for Vendetta") και Kate Woods ("Rectify").

Η πρώτη σεζόν του "Messiah", που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το Netflix την 1η Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.