Πρώτο Trailer Απο Το "Merry Happy Whatever"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Merry Happy Whatever", την Χριστουγεννιάτικη σειρά του Tucker Cawley. Το trailer φανερώνει μια κλασική κωμωδία του είδους, με εορταστική ατμόσφαιρα και μπόλικα κλισέ.

"Στο "Χριστούγεννα Ό,τι να 'ναι", ο Ντον Κουίν (Dennis Quaid), ένας άκαμπτος πατέρας από τη Φιλαδέλφεια, προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στην αγαπημένη οικογένειά του και το στρες των Χριστουγέννων, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορεί. Αλλά όταν η μικρότερη κόρη του, η Έμι (Bridgit Mendler) έρχεται σπίτι από το Λος Άντζελες για τις γιορτές μαζί με τον νέο της φίλο, τον Ματ (Brent Morin), έναν μουσικό που ίσα που τα φέρνει βόλτα, η πεποίθηση του Ντον ότι "υπάρχει ο δρόμος των Κουίν και... ο λάθος δρόμος" αρχίζει να κλονίζεται."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Tucker Cawley ("Everybody Loves Raymond"), ο οποίος εκτελεί και χρέη showrunner.

Πρώτο Trailer Απο Το "Merry Happy Whatever"

Πρωταγωνιστούν οι Dennis Quaid, Bridgit Mendler, Brent Morin, Ashley Tisdale, Elizabeth Ho, Hayes MacArthur, Luna Eleanor Hamilton, Siobhan Murphy, Adam Rose, Mason Davis, Lucas Jaye, Jerry Hauck.

Το "Merry Happy Whatever" ή "Χριστούγεννα Ό,τι να 'ναι", που αποτελείται απο οκτώ επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 28 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.