Πρώτο Trailer Απο Το "Marseille"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Marseille", την γαλλόφωνη τηλεοπτική σειρά του Dan Franck.

"Καθώς οι δημοτικές εκλογές της Μασσαλίας πλησιάζουν, ο Robert Taro, ο Δήμαρχος της πόλης τα τελευταία 25 χρόνια, ετοιμάζει την τελευταία του κίνηση: να προωθήσει την ψήφηση της κατασκευής ενός καζίνο στο ιστορικό κέντρο της Marina. Τίποτε δεν έχει αφεθεί στη τύχη και ο διάδοχος του, Lucas Barrès, έχει κιόλας διοριστεί. Ομως η υπέρμετρη φιλοδοξία του τελευταίου και τα μυστικά συμφέροντα των ηγετών της πόλης εμποδίζουν τα σχέδια του Δημάρχου. Ο αγώνας για το Δημαρχείο εξελίσσεται σε έναν αγώνα δύναμης χωρίς όρια. Ενα και μόνο ερώτημα προκύπτει: πόσο μακριά θα το τραβήξουν?"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Dan Franck ("The Children"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Pascal Breton και Florent Siri ("Hostage"), ο οποίος θα σκηνοθετήσει και τα τέσσερα πρώτα επεισόδια.

Πρωταγωνιστούν οι Gérard Depardieu, Benoît Magimel, Géraldine Pailhas, Nadia Farès, Stéphane Caillard, Jean-René Privat, Guillaume Arnault, Hedi Bouchenafa, Carolina Jurczak και Nassim Si Ahmed.

Κρίνοντας απο το πρώτο trailer πάντως, η πρώτη γαλλόφωνη σειρά του Netflix πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού πέρα απο τα γαλλικά σύνορα.

Το "Marseille" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 5 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.