Πρώτο Trailer Απο Το "Mad Dogs" Του Amazon

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Mad Dogs", μια νέα, μαύρη κωμική σειρά που είναι βασισμένη στην ομώνυμη τηλεοπτική παραγωγή του βρετανικού Sky1.

"Η ιστορία μιας φιλίας που θα δοκιμαστεί. Οταν τέσσερις πρώην κολλητοί του κολεγίου επανασυνδέονται για ένα διήμερο ξεσαλώματος στην πολυτελή βίλα του φίλου τους, άθελα τους θα εισέλθουν σε ένα εφιαλτικό λαβύρινθο παραπλάνησης και φόνου. Καθώς τα γεγονότα εξελίσσονται, οι ρωγμές ανάμεσα στην ομάδα μεγαλώνουν. Οι φίλοι αντιλαμβάνονται ότι οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να εμπιστευτούν είναι τα ίδια μέλη της ομάδας, οι τελευταίοι άνθρωποι που θα ήθελαν να στηριχθούν."

Πρωταγωνιστούν οι Ben Chaplin ("The Thin Red Line"), Steve Zahn ("Treme"), Michael Imperioli ("The Sopranos"), Billy Zane ("Dead Calm"), Romany Malco ("Weeds"), Allison Tolman ("Fargo" S01), Athena Karkanis ("Low Winter Sun"), Rachael Holmes, María Botto, Adria Tennor.

Επικεφαλής της νέας σειράς είναι ο Shawn Ryan ("The Shield"), ενώ στην θέση των παραγωγών βρίσκονται οι δημιουργοί της original σειράς Cris Cole, Suzanne Mackie, Charles McDougall, Marney Hochman και Andy Harries.

Η πρώτη σαιζόν αποτελείται απο δέκα επεισόδια και θα διατεθεί ολόκληρη στις 22 Ιανουαρίου απο το Amazon, που έχει ήδη διαθέσει το πιλοτικό επεισόδιο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.