Πρώτο Trailer Απο Το "Love Life"

0

Το HBO Max, η νέα υπηρεσία streaming της Warner Media, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Love Life", την νέα τηλεοπτική σειρά του Sam Boyd. Το πρώτο trailer φανερώνει μια ακόμη γλυκανάλατη, ρομαντική ανθολογία, ένα είδος που συνήθως δεν φέρνει καλά αποτελέσματα.

"Η σειρά εστιάζει στο ταξίδι από την πρώτη αγάπη στην τελευταία αγάπη και το πως οι άνθρωποι που συναντούμε στην πορεία, διαμορφώνουν τον τελικό χαρακτήρα μας όταν μείνουμε με κάποιον για πάντα.
Η σειρά θα ακολουθήσει σε κάθε σεζόν έναν διαφορετικό πρωταγωνιστή που αναζητά την αγάπη, με το κάθε ημίωρο επεισόδιο να αφηγείται την ιστορία από μια από τις σχέσεις τους."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Sam Boyd ("In a Relationship"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Bridget Bedard ("Transparent"), που εκτελεί και χρέη showrunner. Στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Anna Kendrick, Paul Feig ("Bridesmaids") και Dan Magnante ("Someone Great").

Στην πρώτη σεζόν πρωταγωνιστούν οι Anna Kendrick ("Pitch Perfect"), Zoë Chao ("Strangers"), Scoot McNairy ("Halt & Catch Fire"), Peter Vack ("The Bold Type"), Sasha Compere ("Miracle Workers") και Lesley Manville ("Phantom Thread").

Το "Love Life" θα διατεθεί μέσα από το HBO Max στις 27 Μαΐου, την ημέρα έναρξης της νέας υπηρεσίας streaming.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=uZp_g271jpo

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.