Πρώτο Trailer Απο Το "Love, Death & Robots"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Love, Death & Robots", την animated, adult, τηλεοπτική ανθολογία των Tim Miller και David Fincher. Το πρώτο trailer φανερώνει μια εντυπωσιακή μίξη εικόνων απο τις animated ιστορίες, οι οποίες φαίνεται να διαθέτουν πλήθος τεχνικών δημιουργίας και αυστήρως ακατάλληλο περιεχόμενο.

"Ευσυνείδητα γαλακτομικά προϊόντα, στρατιώτες λυκάνθρωποι, ρομπότ που τρελάθηκαν, cyborg κυνηγοί επικυρηγμένων, εξωγήινες αράχνες και αιμοδιψείς δαίμονες απο την κόλαση, όλοι συγκεντρώνονται μέσα σε 18 animated ιστορίες."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο Tim Miller ("Deadpool"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους David Fincher ("Se7en"), Joshua Donen και Jennifer Miller.

Τα 18 επεισόδια της ανθολογίας θα καλύψουν ενα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως ο ρατσισμός, οι κυβερνήσεις, ο πόλεμος, η ελεύθερη βούληση και η ανθρώπινη φύση, εμπνευσμένα απο εκατοντάδες συγγραφείς και ιστορίες. Η κάθε ιστορία που θα έχει διάρκεια απο 5 εως 15 λεπτά, δημιουργήθηκε απο διαφορετικές ομάδες δημιουργών απο όλο το κόσμο, συμπεριλαμβανομένων animators απο τον Καναδά, τη Γαλλία, την Ουγγαρία και την Κορέα.

Το πολύ ενδιαφέρον και καλλιτεχνικά άρτιο "Love, Death & Robots" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 15 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Δείτε το gallery:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Love, Death & Robots"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.