Πρώτο Trailer Απο Το "Locke And Key" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Locke And Key", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic των Joe Hill και Gabriel Rodriguez, που ύστερα απο χρόνια αναβολών και διαφόρων προβλημάτων έρχεται επιτέλους στην τηλεόραση. Το πρώτο trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη τηλεοπτική μεταφορά, με υψηλό επίπεδο παραγωγής και όμορφη ατμόσφαιρα.

"Η ιστορία ακολουθεί την Nina Locke και τα τρία παιδιά της, τον Tyler, την Kinsey και τον Bode, που μετακομίζουν πίσω στο πατρικό τους σπίτι στη Μασαχουσέτη, ύστερα απο τον θάνατο του πατέρα τους. Εκεί δεν θα αργήσουν να καταλάβουν ότι το σπίτι κρύβει περισσότερα απο αυτά που δείχνει, όταν θα ανακαλύψουν κάποια μαγικά κλειδιά που δίνουν στους κατόχους τους ειδικές δυνάμεις. Η οικογένεια πλέον, θα πρέπει να ενωθεί και να διαφυλάξει ότι τα κλειδιά δεν θα πέσουν στα χέρια του δαίμονα που τα χρειάζεται για να ανοίξει μια πύλη πρός την κόλαση."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Carlton Cuse ("Bates Motel", "Lost") και Meredith Averill ("The Haunting of Hill House"), βασισμένοι στο comic των Joe Hill (γιός του Stephen King) και Gabriel Rodriguez.

Πρώτο Trailer Απο Το "Locke And Key" Του Netflix

Πρωταγωνιστούν οι Darby Stanchfield ("Scandal"), Jackson Robert Scott (IT and IT 2), Connor Jessup ("American Crime"), Emilia Jones ("Horrible Histories"), Bill Heck ("The Ballad of Buster Scruggs"), Laysla De Oliveira, Coby Bird ("The Good Doctor"), Thomas Mitchell Barnet, Griffin Gluck ("American Vandal").

Το κόμικ των Joe Hill και Gabriel Rodriguez κυκλοφόρησε το 2008 και γνώρισε αμέσως την επιτυχία καθώς το πρώτο τεύχος εξαντλήθηκε απο την πρώτη κιόλας ημέρα, χαρίζοντας στους δημιουργούς του εξαιρετικές κριτικές και αρκετά βραβεία.

Το "Locke And Key" θα διατεθεί στις 7 Φεβρουαρίου, μέσα απο το Netflix.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Locke And Key" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.