Πρώτο Trailer Απο Το "Little Voice" Του Apple TV+

0

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Little Voice", την τηλεοπτική σειρά των Sara Bareilles και Jessie Nelson και του παραγωγού J.J. Abrams. Το trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη αν και κάπως γλυκανάλατη σειρά, που το Apple TV+ φιλοδοξεί να αποτελέσει το πρώτο hit της νέας υπηρεσίας streaming, που δεν έχει ξεκινήσει και με τον καλύτερο τρόπο.

"Ένα ερωτικό γράμμα στην πολυποίκιλη μουσικότητα της Νέας Υόρκης, το 'Little Voices' εξερευνά το παγκόσμιο ταξίδι της αναζήτησης της αυθεντικής φωνής σου, στην ηλικία των 20 και κάτι. Η ιστορία ακολουθεί την Bess King, μια μοναδικά ταλαντούχα τραγουδίστρια που πασχίζει να εκπληρώσει το όνειρο της, καθώς πλοηγείται μέσα στην απόρριψη, την αγάπη και πολύπλοκα οικογενειακά θέματα."

Πρώτο Trailer Απο Το "Little Voice"

Δημιουργοί της σειράς είναι η Sara Bareilles και η Jessie Nelson ("I Am Sam"), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Meghan Kennedy ("Falling Water"). Πρωταγωνιστούν οι Brittany O’Grady, Shalini Bathina, Colton Ryan, Samrat Chakrabarti, Sean Teale, Phillip Johnson Richardson, Gopal Divan, Emma Hong, Sakina Jaffrey.

Το "Little Voice" θα διατεθεί μέσα από το Apple TV+ στις 10 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.