Πρώτο Trailer Από Το "Lisey’s Story"

0

Το Apple Tv+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Lisey’s Story", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Stephen King. Το trailer φανερώνει μια καλοφτιαγμένη σειρά, με σκοτεινό τόνο, αξιόλογους πρωταγωνιστές και ενδιαφέρουσα πλοκή. Μια ακόμη τηλεοπτική μεταφορά βιβλίου του Stephen King, που φαντάζει πολύ καλύτερη από αυτή του "The Stand".

"Η ιστορία ακολουθεί την Lisey Landon, την χήρα του Scott Landon, ενός πολύ δημοφιλούς συγγραφέα. Έχουν περάσει δυο χρόνια απο τον θάνατο του συζύγου της και η Lisey βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης του γραφείου του. Όμως, μια σειρά γεγονότων θα φέρει αντιμέτωπη την Lisey με συγκεκριμένες αλήθειες γύρω απο τον σύζυγο της, αλήθειες που η ίδια είχε καταπιέσει και ξεχάσει."

Πρώτο Trailer Από Το "Lisey’s Story"

Το σενάριο της σειράς που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, έχει γράψει ο ίδιος ο Stephen King, ενώ χρέη παραγωγού εκτελούν ο J.J. Abrams και ο Pablo Larraín ("No", "Jackie"), που έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Lisey Landon βρίσκεται η Juliane Moore ("Still Alice"), στο ρόλο του συζύγου της βρίσκεται ο Clive Owen ("Children of Men"), ενώ ο Dane Dehaan ("Valerian and the City of a Thousand Planets") υποδύεται τον Jim Dooley, εναν φανατικό θαυμαστή των βιβλίων του Scott Landon, που δεν επιθυμεί να διατεθούν στο κοινό οι ακυκλοφόρητες δουλειές του συγγραφέα.

Πρώτο Trailer Από Το "Lisey’s Story"

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Joan Allen, Sung Kang, Jennifer Jason Leigh, Sebastian Eugene Hansen, Giovanni Celentano, Clark Furlong, Ariana Jalia.

Τα δυο πρώτα επεισόδια της σειράς θα διατεθούν στις 4 Ιουνίου, μέσα από το Apple Tv+.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.