Πρώτο Trailer Απο Το "Limetown"

0

Το Facebook Watch, η υπηρεσία video-on-demand του Facebook, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Limetown", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου podcast που έκανε πρεμιέρα το 2015. Αν και η υπηρεσία του Facebook δεν βρίσκεται στο επίπεδο των γιγάντων Netflix & Amazon, το "Limetown" φαντάζει σαν μια καλογυρισμένη και ενδιαφέρουσα σειρά.

"Το Limetown είναι βασισμένο στο δημοφιλές ομώνυμο podcast και ακολουθεί την Lia Haddock, μια δημοσιογράφο της Δημόσιας Ραδιοφωνίας (APR), που προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο πίσω απο την εξαφάνιση 300 ανθρώπων σε μια ερευνητική κοινότητα νευροεπιστήμης στο Tennessee. Μυστηριώδης και συναρπαστική, η νεα σειρά σεναρίου του Facebook Watch θα κάνει τους θεατές να μαντεύουν μέχρι το τέλος."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Zack Akers και Skip Bronkie, οι εκτελούν και χρέη σεναριογράφων. Πρωταγωνιστούν οι Jessica Biel ("The Illusionist"), strong>Stanley Tucci ("The Lovely Bones"), Marlee Matlin ("The Magicians"), Kelly Jenrette ("The Handmaid’s Tale"), Sherri Saum ("Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.|), Louis Ferriera ("The Man in the High Castle"), Janet Kidder ("Arrow"), John Beasley, Omar Elba.

Το "Limetown" θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου, μέσα απο το Facebook Watch.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Limetown"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.