Πρώτο Trailer Απο Το "Les Miserables" Του BBC

0

Το BBC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Les Miserables", την μίνι σειρά που φυσικά είναι βασισμένη στη διάσημη νουβέλα του Victor Hugo. Το πρώτο trailer φανερώνει μια τηλεοπτική μεταφορά που δεν θυμίζει σε τίποτε τα musicals του παρελθόντος, καθώς αυτή τη φορά οι παραγωγοί επέλεξαν το φορμάτ του δράματος, σε μια φαινομενικά αξιόλογη παραγωγή που διαθέτει και πλούσιο cast.

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο Andrew Davies ("Bridget Jones’s Diary"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tom Shankland ("The Children").

Πρώτο Trailer Απο Το "Les Miserables" Του BBC

Στο ρόλο του Γιάννη Αγιάννη (Jean Valjean) βρίσκεται ο Dominic West ("The Wire"), ο David Oyelowo ("Selma") υποδύεται τον Ιαβέρη (Javert), η Lily Collins ("The Mortal Instruments: City of Bones") υποδύεται την Φαντίνα (Fantine), ενώ η Olivia Colman ("The Crown") και ο Adeel Akhtar ("Victoria & Abdul") υποδύονται τους Θεναρδιέρους (Les Thénardiers). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ellie Bamber, Josh O’Connor, Turlough Convery, Alex Jarrett, Erin Kellyman, Henry Lawfull, Archie Madekwe.

Η τηλεοπτική μεταοφρά του "Les Miserables" που αποτελείται απο έξι επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στο BBC μέσα στο 2019.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.