Πρώτο Trailer Από Το "Jupiter’s Legacy" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer από το "Jupiter’s Legacy", την τηλεοπτική μεταφορά του comic που έγραψε ο Mark Millar και εικονογράφησε ο Frank Quitely. Ύστερα από το σύντομο teaser που δεν αποκάλυψε τίποτε, το πρώτο trailer μιας δίνει μια πολύ καλύτερη ματιά, καθώς φανερώνει μια comic σειρά με υψηλό επίπεδο παραγωγής και διαφορετικό στιλ από αυτό των Marvel και DC.

"Έχοντας κρατήσει την ανθρωπότητα ασφαλή για περισσότερο από ένα αιώνα, η πρώτη γενιά σούπερ ηρώων θα πρέπει να φροντίσουν έτσι ώστε τα παιδιά τους να συνεχίσουν την κληρονομιά τους. Όμως οι εντάσεις κλιμακώνονται, καθώς οι νεαροί σούπερ ήρωωες που είναι διψασμένοι να αποδείξουν την αξία τους, πασχίζουν να αντεπεξέλθουν στην θρυλική φήμη των γονιών τους."

Στη θέση του showrunner και σεναριογράφου της σειράς βρίσκεται ο Steven S. DeKnight ("Spartacus", "Daredevil"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Lorenzo Di Bonaventura, Dan McDermott και τον δημιουργό του comic Mark Millar ("Kick-Ass", "Kingsman").

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές, ο Josh Duhamel ("Transformers: Dark of the Moon") υποδύεται τον Sheldon Sampson/The Utopian, έναν πανίσχυρο σούπερ ήρωα που είναι και ο ηγέτης του Union of Justice. Η Leslie Bibb ("Iron Man") υποδύεται την Grace Sampson/Lady Liberty, μια πανίσχυρη θεά που πολεμά το κακό στο πλάι του συζύγου της, αλλά φαίνεται να ανησυχεί για την κλιμακούμενη κόντρα ανάμεσα στα παιδιά της και τον συζυγό της. Η ελληνικής καταγωγής Elena Kampouris ("Sacred Lies") υποδύεται την κόρη τους Chloe, η οποία εκτός από σούπερ ηρωίδα είναι και επαγγελματίας μοντέλο. Ο Andrew Horton ("How to Talk to Girls at Parties") υποδύεται τον γιό της οικογένειας Brandon Sampson/Paragon, ο οποίος έχει σαν πρότυπο τον πατέρα του, αλλά πασχίζει να συναγωνιστεί το μεγαλείο του.

Πρωταγωνιστούν επίσης ο Ben Daniels ("The Exorcist"), στο ρόλο του Walter Sampson/aka Brainwave και ο Matt Lanter ("Timeless") στο ρόλο του George Hutchence/Skyfox.

Το "Jupiter’s Legacy" που αποτελεί μέρος της συνεργασίας ανάμεσα στο Netflix και το Millarworld, θα διατεθεί μέσα από την υπηρεσία streaming στις 7 Μαΐου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Jupiter’s Legacy" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.